Yin yang yoga utrecht, yogareizen, moeder zijn, intuïtief leven | Yogadocent Utrecht, yoga Vianen, yoga Doorn
Privé yogales in Utrecht, Vianen of Doorn gegeven door yin yang yogadocent Hanneke. Je kan ook bij me komen voor meditatie les en yogaretreats. Verder schrijf ik over intuïtief leven en moeder zijn.
leren vertrouwen op je intuïtie, yoga utrecht, yin yoga utrecht, yin yoga doorn, yoga leersum.
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over

HANNEKE

Avonturier van h’eerlijk leven, yogadocent.

 

Ik ben yogadocent geworden omdat ik super high was na mijn eerste yin yoga ervaring. Zo relaxt! Eens uit de zesde versnelling, rustig de tijd nemen om te voelen. Het gaf me rust weer op mijn lichaam te vertrouwen. Ik geloof dat je lijf heel goed weet wat je wel en niet wilt als je er naar luistert.

 

Sinds kort ben ik moeder en dat vind ik een briljant avontuur. Wat een liefde. Daarom deel ik mijn ervaring over mama zijn op Instagram.

 

Opleidingen die ik heb gedaan zijn o.a. universitaire studie bedrijfskunde met bijvakken in psychologie, yogadocent en mindfulness opleiding bij Paul Grilley en Sarah Powers, voedingsdeskundige opleiding, spiritueel leerjaar bij Fraters van Maristen, diverse coaching trainingen bij o.a. school of life, cursus chakra psychologie en intuïtief waarnemen en een jaar opleiding in persoonlijke ontwikkeling ‘wie ben je, wat zijn je talenten en wat wil je’ bij Horizon training & ontwikkeling. Daarnaast verwonder ik me graag over alledaagse dingen, en blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de wereld.

 

Ik ben open minded en vind het fijn om te leven en laten leven. Volg je hart, geniet, lach en maak je niet druk. Ik haat hokjes, houd van wijn en yoga, festivals en wandelen in de natuur, werken en luieren… Je leeft maar een keer, geniet ervan!