Een leven vol liefde en plezier. Yoga workshops, yogareizen, persoonlijke groei. | Over
online coaching door Hanneke Megens. Ze is lifecoach, yogadocent en allround liefdesexpert. Voor coaching, persoonlijke groei en authentiek leven moet je bij Hanneke zijn. Centraal staan liefde, zelfliefde, spiritualiteit, zelfvertrouwen, vertrouwen, genieten, vrijheid en plezier.
online coach, lifecoach, coaching, persoonlijke groei, authentiek leven, liefde, zelfliefde, zelfvertrouwen, vertrouwen, genieten, vrijheid, plezier, aandacht,
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over

HANNEKE

Avonturier van h’eerlijk leven, yogadocent.

‘Mensen helpen zichzelf helemaal te omarmen zoals ze zijn zodat ze vrij leven en genieten van elke dag, daar kom ik mijn bed voor uit.

Zodat talent tot uiting komt en er weer verbinding onstaat met je lijf, je omgeving en het universum, daar geniet ik van. Ik zet mijn hoger weten in om liefde & spiritualiteit met beide voeten op de grond te delen voor persoonlijke groei en duurzaam geluk.

 

Waarom? Nog maar vijf jaar geleden zat ik gevangen in een web waarin ik altijd wilde doen wat goed was in de ogen van anderen. Een top baan, altijd presteren, van buiten leek het heel wat maar van binnen voelde ik me leeg. Tot ik de knoop doorhakte en mijn hart durfde te volgen. Die keuze geeft me zo veel energie, vrijheid en genot, dat gun ik jou ook.

 

Opleidingen die ik heb gedaan zijn o.a. universitaire studie bedrijfskunde met bijvakken in psychologie, yogadocent en mindfulness opleiding bij Paul Grilley en Sarah Powers, voedingsdeskundige opleiding, 1 jaar voeding & diëtetiek, spiritueel leerjaar bij Fraters van Maristen, diverse coaching trainingen bij o.a. school of life, cursus chakra psychologie en intuïtief waarnemen en een jaar opleiding in persoonlijke ontwikkeling ‘wie ben je, wat zijn je talenten en wat wil je’ bij Horizon training & ontwikkeling. Daarnaast verwonder ik me graag over alledaagse dingen, en blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de wereld. Ik ben nooit uitgeleerd.’

Intuïtief leven, yoga, bewustzijn & genieten

 

Vertrouw op je eigen-wijsheid. Als ik je ogen zie glimmen, je rust en energie voel, mag delen in geluk en groei, dan ben ik zo gelukkig! Ik help je graag weer te leven vanuit intuïtie en verdieping te vinden met behulp van (yin/yang) yoga en inspiratie tot persoonlijke groei (zie blog).

Ik blijf mezelf ontwikkelen en help mensen die hun dromen najagen stappen zetten om te groeien. Mensen die hun hart willen openen en bij zichzelf willen thuiskomen daar kansen toe bieden. Zodat ook zij weer anderen kunnen inspireren.

 

Meditatie, creativiteit, verbinding, yoga

 

Als kind kon ik heel goed niets doen, dromen. En ik geloof dat dit super gezond is! Creatieve ideeën ontstaan vaak in bed of aan het einde van een yogales als je helemaal relaxt bent… of in een café waar je, juist, lekker ontspannen bent.

Daar komt ook mijn passie voor yoga vandaan. Omdat je weer contact maakt met je lichaam ontstaat er verbinding tussen hoofd, lijf, hart en omgeving. Je vergroot je bewustzijn, bent creatiever, voelt je beter en ontspant.

Yin/yang yoga is mijn specialiteit. Ik noem de yoga die ik geef ook wel intuïtive yoga… Ik combineer yin/yang yoga met mindfulness meditatie een lach en stilte. Spiritualiteit met beide benen op de grond. Ik voel en zie dingen, maar spiritualiteit is niet ergens buiten ons, het zit diep in je, in je wortels, instinct, het is je basis, ZIJN wie je bent en doen waarvan jouw hart een sprong maakt. Dat is spiritualiteit, heelheid.

 

Het begin van mijn carrière.

 

Met mijn Master diploma bedrijfskunde op zak startte ik mijn carrière als management trainee om binnen een jaar klaar gestoomd te worden voor een leidinggevende functie. Ik was succesvol maar wilde graag meer impact hebben.
 Doen waar ik oprecht blij van word, en anderen daar ook toe inspireren. Omdat ik het zo zonde vind dat mensen zoveel ‘moeten’ en daarvan heel veel stress krijgen. Volgens mij kan het anders! En tsja… een betere wereld begint bij jezelf.

Daarom veranderde ik van richting. Avontuur van h’eerlijk leven is geboren.

Het viel me op dat er een grote behoefte is aan meer echt contact, verbinding. Ik zet mijn kwaliteiten (enthousiasmeren, vertrouwen geven, verandering versnellen, ruimte scheppen voor verbinding) in om jou te enthousiasmeren en inspireren om persoonlijk te groeien zodat je helemaal jezelf durft te zijn. En dan is alles wat jij wilt bereiken mogelijk.

Hoe kan ik je helpen om intuïtief en ontspannen te leven en je dromen waar te maken?

Ik kan je 1-op-1 begeleiden met verdiepende coaching of yoga, je inspireren om je yoga practice of yoga teaching skills te verdiepen tijdens een training of workshop of je kan genieten van het yoga, bezinning en goede leven tijdens een yoga retreat vakantie.

Ik heb zakenmannen, zakenvrouwen, ondernemers, moeders, en zelf tv persoonlijkheden -uit het hele land- met succes begeleid om opnieuw te vertrouwen op intuïtie en keuzes te maken vanuit je hart.

 

Waar ik over vijf jaar sta?

 

Dan doe ik nog steeds de dingen waar ik blij en gelukkig van word. Goed voor jezelf zorgen zonder anderen tekort te doen voor een leven vol liefde en plezier!