Een leven vol liefde en plezier. Yogareizen, coaching, online coaching. | Over
online coaching door Hanneke Megens. Ze is lifecoach, yogadocent en allround liefdesexpert. Voor coaching, persoonlijke groei en authentiek leven moet je bij Hanneke zijn. Centraal staan liefde, zelfliefde, spiritualiteit, zelfvertrouwen, vertrouwen, genieten, vrijheid en plezier.
online coach, lifecoach, coaching, persoonlijke groei, authentiek leven, liefde, zelfliefde, zelfvertrouwen, vertrouwen, genieten, vrijheid, plezier, aandacht,
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over

HANNEKE

Avonturier van h’eerlijk leven, yogadocent, voedingsdeskundige en coach.

‘Mensen helpen zichzelf helemaal te omarmen zoals ze zijn zodat ze vrij leven en genieten van elke dag, daar kom ik mijn bed voor uit.

Zodat talent tot uiting komt en er weer verbinding onstaat met je lijf, je omgeving en het universum, daar geniet ik van. Ik zet mijn hoger weten in om liefde & spiritualiteit met beide voeten op de grond te delen.

 

Waarom? Nog maar vijf jaar geleden zat ik gevangen in een web waarin ik altijd wilde doen wat goed was in de ogen van anderen. Een top baan, altijd presteren, van buiten leek het heel wat maar van binnen voelde ik me leeg. Tot ik de knoop doorhakte en mijn hart durfde te volgen. Die keuze geeft me zo veel energie, vrijheid en genot, dat gun ik jou ook.

 

Opleidingen die ik heb gedaan zijn o.a. universitaire studie bedrijfskunde met bijvakken in psychologie, yogadocent en mindfulness opleiding bij Paul Grilley en Sarah Powers, voedingsdeskundige opleiding, 1 jaar voeding & diëtetiek, spiritueel leerjaar bij Fraters van Maristen, diverse coaching trainingen bij o.a. school of life en een jaar opleiding in persoonlijke ontwikkeling ‘wie ben je, wat zijn je talenten en wat wil je’ bij Horizon training & ontwikkeling. Daarnaast verwonder ik me graag over alledaagse dingen, en blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de wereld. Ik ben nooit uitgeleerd.’

Op jonge leeftijd wist Hanneke al dat ze hoger-wetend is

 

En dat deelt ze graag. Spiritualiteit met beide voeten op de grond. Mensen helpen zichzelf helemaal te omarmen zoals ze zijn zodat ze vrij leven en genieten van elke dag, daar kom ik mijn bed voor uit. Zodat talent tot uiting komt en er weer verbinding ontstaat.

 

Hanneke: “Ik heb een hekel aan routine en juist dol op avontuur, heb een nieuwsgierige geest. Ik blijf mezelf ontwikkelen en help mensen die hun dromen najagen groeien en starten. Mensen die hun hart willen openen en bij zichzelf willen thuiskomen daar kansen toe bieden. spiritualiteit met beide benen op de grond, ik voel en zie dingen, maar spiritualiteit is niet ergens buiten ons, het zit diep in je, in je wortels, instinct, het is je basis, ZIJN wie je bent en doen waarvan jouw hart een sprong maakt. Dat is spiritualiteit, heelheid.

 

Als kind kon ik heel goed niets doen, dromen. En ik geloof dat dit super gezond is! Creatieve ideeën ontstaan vaak in bed of aan het einde van een yogales als je helemaal relaxt bent… of in een café waar je, juist, lekker ontspannen bent. Aandacht voor hoofd, hart en handen, dat vind ik belangrijk. Omdat gevoel vaak heel veel vertelt.

 

Terug in de tijd.

 

Met mijn Master diploma bedrijfskunde op zak startte ik mijn carrière als management trainee bij Alliander. Ik was succesvol maar wilde graag meer impact hebben.
Doen waar ik oprecht blij van word, en anderen daar ook toe inspireren. Omdat ik het zo zonde vind dat mensen zoveel ‘moeten’ en daarvan heel veel stress krijgen. Volgens mij kan het anders! En tsja… een betere wereld begint bij jezelf.

 

Daarom veranderde ik van richting. Avontuur van h’eerlijk leven is geboren.

 

Het viel me op dat er een grote behoefte is aan meer echt contact, verbinding. Ik zet mijn kwaliteiten (enthousiasmeren, vertrouwen geven, verandering versnellen, ruimte scheppen voor verbinding) in om jou te enthousiasmeren en inspireren om helemaal jezelf te zijn. En dan is alles wat jij wilt bereiken mogelijk.

 

Oké, mooi gezegd, maar hoe dan? Ik kan je 1-op-1 begeleiden, je inspireren tijdens een event of je kan genieten van het goede leven tijdens een yoga vakantie. Ik heb zakenmannen, zakenvrouwen, ondernemers, moeders, en zelf tv persoonlijkheden -uit het hele land- met succes begeleid.

 

Waar ik over vijf jaar sta?

 

Dan doe ik nog steeds de dingen waar ik blij en gelukkig van word. Goed voor jezelf zorgen zonder anderen tekort te doen voor een leven vol liefde en plezier!”