Prive yogales, zwangerschapsyoga, massage & doula | Zwangerschapscursus, doula, zwangerschapsyoga, post partum doula, zwangerschapscoaching.
Doula Utrechtse Heuvelrug en omstreken, ik werk als doula in Doorn, Leersum, Amerongen, Maarn, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Zeist, Amersfoort, Veenendaal en Utrecht. Zwangerschapsyoga in Doorn en aan huis. Zwangerschapscoaching in Leersum. Ik geef online een complete zwangerschapscursus. Daarnaast kan je post partum terecht voor coaching en support en sluitingsritueel.
Zwangerschapscursus, doula, zwangerschapsyoga, post partum doula, zwangerschapscoaching, doula doorn, doula driebergen, doula amerongen, doula maarn, doula woudenberg, doula zeist, doula veenendaal, doula wijk bij duurstede, doula utrechtse heuvelrug, zwangerschapsyoga doorn, zwangerschaps coaching, zwangerschapsbegeleiding.
15253
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15253,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

YOGA, MEDITATIE, MASSAGE, VISUALISATIE

liefde, geluk, plezier

Privé yogales Utrecht/Doorn

Yin yang yoga

Waarom boek je wel een personal trainer maar geen personal yoga? Privé yoga les is afgestemd op jou en je wensen. Dat kan zijn stress verminderen, ontspannen, een soepel lichaam, zelfliefde ervaren, wekelijks een moment helemaal voor jezelf, een klacht verhelpen of een ander doel. Yin yoga vergroot je vitaliteit, is meditatief en werkt door tot diep in je lichaam. Het kan je helpen om vitaal te blijven of worden. Ervaar en oordeel zelf 🙂

Yin yoga Doorn

Of online op jouw moment

Wekelijks yoga op dinsdagochtend om 9u in Doorn. Yin yoga voor iedereen. De yogales duurt ruim een uur. Zelf meenemen: yogamat, minimaal 2 kussens en deken. Kom je voor het eerst of spontaan langs, leuk! Ik heb altijd 1 extra matje bij me.

Lesdata najaar 2020: 29/9, 6/10, 13/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12, 15/12, 22/12, 5/1, 12/1.

Locatie: Rosarium, Kortenburglaan 6, Doorn. Na aanmelden krijg je de locatie van me ivm corona tijdelijk elders.

Kosten najaar 2020: 175,-
Proefles/losse les: 15,-
Opname serie najaar: 100,-

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Mail me even!

Lesdata voorjaar 2021: Worden later bekend gemaakt.

Massage

Doorn/Leersum

Massage met optioneel extra aandacht voor voeten of bekken. Massage om volledig te ontspannen. Te landen in je lijf en na afloop je energie weer te voelen stromen. Ik geef zowel Thaise yoga massage als klassieke massage (met olie op een tafel). Bij Thaise yoga massage richt ik me op het bekken. Deze massage is speciaal voor vrouwen. Je houdt hierbij je kleding aan. Doe een legging/soepel vallende het liefst aansluitende kleding aan. En neem als het kan na afloop nog een extra uur vrij.

Alle tijd voor jezelf, rust, yoga, je in de watten laten leggen, aandacht, een luisterend oor, aanraking, zelfliefde.
prive yoga les doorn

Yoga retreat

Domburg, Ibiza, Doorn

Tijd om stil te staan en aandacht te geven aan jezelf. Op prachtige locaties in Domburg, Ibiza en Doorn leggen we avonturiers van h’eerlijk leven in de watten tijdens yoga en stilte weekenden. Alle tijd voor jezelf, om op te laden, te genieten van heerlijk met liefde bereid eten en yoga. Een paar dagen waarin je helemaal niets hoeft. Tenslotte, wil je jezelf echt trakteren? Kom dan op privé retreat. Lees meer op mijn site:

www.avontuurvanheerlijkleven.nl

Visualisatie

Doorn/Online

Komt er een betekenisvolle gebeurtenis aan in je leven? Bij een visualisatie maak je een levendige voorstelling van een situatie (in de toekomst). Je hersenen zijn zo krachtig, als je jezelf een levendige voorstelling maakt van een situatie kan je dat zelfvertrouwen, rust en kracht geven. Bijvoorbeeld voor een grote presentatie, spannende klus of bevalling. Dit kan ook makkelijk online en vaak is 1 sessie al lifechanging. Visualisatie kan je ook helpen ontspannen in tijden van stress, dan kijken we niet naar de toekomst maar gaan we terug naar een moment waarin jij helemaal ontspannen was en neem ik je terug naar het gevoel dat daarbij hoort. Online of in Doorn.

Over Hanneke

De twinkeling in je ogen

Doen waar jij gelukkig van wordt en je vrij voelen in de keuzes die jij maakt, dat is mijn grootste wens voor jou.
In mijn werk is er echte aandacht voor jou. Ik geniet er enorm van als ik aan het eind van een ontmoeting een twinkeling in je ogen zie en je weet dat je er helemaal mag zijn. Het maakt me gelukkig als ik anderen blij mag maken met yoga en een ontspannen tijd voor zichzelf.
Opleidingen o.a. bachelor en master bedrijfskunde met bij vakken psychologie, diverse cursussen persoonlijke groei & ontwikkeling en coachingsvaardigheden, voeding & diëtetiek (1 jaar), voedingsdeskundige, spiritueel leerjaar, cursus Thaise yoga massage Thai Dee & Janneke Robers, hatha yogadocent opleiding, yin yoga geleerd van Paul Grilley, yin yang yoga en mindfulness van Sarah Powers, zwangerschapsyoga Birth Light, restorative yoga, post partum yoga, cursus chakra psychologie, Bia doula training deel 1.
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.