Zwangerschapsyoga & doula | Dagboek vier weken zwanger. Podcast avontuur van veertig weken.
Doula, zwangerschapsyoga, zwangerschapscursus, zwangerschapscoaching, post partum doula. Gesteund worden in je vrouwelijke kracht en volledig vertrouwen op het magische natuurlijke proces van zwangerschap en geboorte.
doula, zwangerschapscursus, zwangerschapsyoga, zwangerschapscoaching, zwanger, post partum doula
16425
post-template-default,single,single-post,postid-16425,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dagboek vier weken zwanger. Podcast avontuur van veertig weken.

Dagboek vier weken zwanger. Podcast avontuur van veertig weken.

Dagboek update! Over zwangerschapstesten, het kiezen van een verloskundige, kraamzorg regelen (nu al, ja echt!), rust, de verwondering en het geluk dat je ervaart als je net weet dat je zwanger bent, het geheim en hoe dat te bewaren met alcohol, vrienden, vriendinnen… het zo graag willen delen of toch nog even wachten? supplementen die belangrijk zijn voor je, het niet te zwaar meer tillen doordat je juist nu al in trimester een veel relaxine aanmaakt een hormoon dat je bekken super soepel maakt. Fijn voor je bevalling maar niet voor tussentijds. Til vanuit je bovenbenen: buig je knieĆ«n. Het embryo heeft nu al een hartje! En tenslotte wat vrouwen dingen, je mag je haar nog kleuren maar niet meer onder de zonnebank. Enjoy listening.

 

 

Luister en download hier

Geen reactie's

Geef een reactie

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.