Doula – Gezien en gehoord worden tijdens je bevalling

Doula – Gezien en gehoord worden tijdens je bevalling

Doula

Doula betekent dienende vrouw. Als doula sta ik volledig in dienst van jou als barende vrouw. Vanuit oerkracht en diep innerlijk weten verbinden we vanuit onze ziel en baarmoeders zodat jij je gedragen en veilig voelt. Juist als je helemaal op je gemak bent onstaat de ruimte die nodig is om je instinct te kunnen volgen.

Tijdens de bevalling wordt je baby geboren en als moeder wordt je ook elke bevalling opnieuw geboren. Het is magisch om je tijdens deze transformerende, spirituele reis veilig, geborgen en gedragen te voelen. Doula is een dienende vrouw die er is voor de barende vrouw en eventueel haar partner.

Als doula ben ik aanwezig vanuit mijn ziel, oerkracht. ‘Holding the space’ is wat ik doe.

Ook als er keuzes gemaakt moeten worden tijdens de bevalling help ik je als doula om ervoor te zorgen dat je de voordelen, nadelen en alternatieven kent zodat je een keuze kan maken die op dat moment het beste voelt voor jou en je baby.

Je weet nooit hoe je bevalling zal verlopen en juist dan is het fijn om gehoord en gezien te worden en beslissingen te kunnen nemen die in het moment juist zijn.

Wil je een goede zwangerschapscursus volgen in je eigen huis? www.avontuurvanveertigweken.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.