Je bent te druk en wil ontspannen, innerlijke rust en energie | doula - ben je als partner dan overbodig? voordelen van een doula bij de bevalling.
Als je een partner hebt is het geweldig als die aanwezig kan zijn bij je bevalling. Als doula ben ik er voor jullie. Misschien ben je bang dat er dan geen rol meer is voor je partner, maar niets is minder waar. Je partner bij de bevalling zorgt ervoor dat je minder pijn ervaart blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Een doula bij je bevalling zorgt ervoor dat je: minder pijn ervaart een significant lagere kans hebt op medisch ingrijpen minder noodzaak voor inleiden (synthetische oxytocine) en bij stimulatie later in de bevalling de vraag naar medische pijnbestrijding is lager Voor de partner (hij/zij) is het fijn om te weten dat de pijn erbij hoort. Dat het geen lijden is maar waardevolle pijn. En om te weten hoe hij/zij er echt kan zijn voor jou, daar help ik bij door bijvoorbeeld in het moment uit te leggen welke steun die jou kan bieden. Bij een lastige beslissing help ik je als doula om de juiste vragen te stellen en kunnen jullie kiezen wat bij jullie past. Een partner is juist vaak veel dichter bij de vrouw aanwezig als er een doula aanwezig is. Wil je kennismaken? Mail me gerust.
doula, natuurlijke zwangerschap, natuurlijke bevalling, holistische zwangerschap, bevallen, bevalling, voordelen doula, doula en partner, wat doet een doula
16554
post-template-default,single,single-post,postid-16554,single-format-video,theme-bridge,et_divi_builder,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,et-pb-theme-bridge,et-db,et_minified_js,et_minified_css
 

Doula – Is je partner dan niet genoeg? En voordelen van een doula bij je bevalling.

Doula – Is je partner dan niet genoeg? En voordelen van een doula bij je bevalling.

Doula

Als je een partner hebt is het geweldig als die aanwezig kan zijn bij je bevalling. Als doula ben ik er voor jullie. Misschien ben je bang dat er dan geen rol meer is voor je partner, maar niets is minder waar.

Je partner bij de bevalling zorgt ervoor dat je minder pijn ervaart blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Een doula bij je bevalling zorgt ervoor dat je:

  • minder pijn ervaart
  • een significant lagere kans hebt op medisch ingrijpen
  • minder noodzaak voor inleiden (synthetische oxytocine) en bij stimulatie later in de bevalling
  • de vraag naar medische pijnbestrijding is lager

Voor de partner (hij/zij) is het fijn om te weten dat de pijn erbij hoort. Dat het geen lijden is maar waardevolle pijn. En om te weten hoe hij/zij er echt kan zijn voor jou, daar help ik bij door bijvoorbeeld in het moment uit te leggen welke steun die jou kan bieden.

Bij een lastige beslissing help ik je als doula om de juiste vragen te stellen en kunnen jullie kiezen wat bij jullie past. Een partner is juist vaak veel dichter bij de vrouw aanwezig als er een doula aanwezig is.

Wil je kennismaken? Mail me gerust.

Wil je een goede zwangerschapscursus volgen in je eigen huis? www.avontuurvanveertigweken.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.