minder doen, meer zijn, minder angst, meer liefde…

Elke dag een kwartier voor jezelf om contact te maken met je hart & ziel. Zodat je opnieuw de ontspannen, vrije, stralende persoon bent die je altijd bent geweest…

Jij bent er altijd voor anderen… je mist jezelf

 • Je wordt elke dag overruled door een sluier van vermoeidheid;
 • Je leeft meer dan je wilt naar andermans maatstaven;
 • Je mist je energie, innerlijke rust en vrijheid;

Je verlangt naar rust, aandacht geven aan je gevoel,

tijd voor jezelf…

 • Je eigenheid écht volgen en eigen keuzes te maken.  
 • Je eigen heerlijk leven te creëren vanuit je ware zelf.
 • De innerlijke rust en balans weer te voelen…

 

Wat fijn dat je er bent.

FLOW IS ER VOOR JOU. 

In slechts een kwartier per dag weer jezelf zijn EN DIEPE RUST ERVAREN.

6 weken, iedere dag, 15 minuten bij je thuis, helemaal voor jou alleen.

15 minuten die moeiteloos in je leven passen.

 

het 6-weekse programma van flow

Stel je eens voor: Je wordt wakker rolt je mat uit en ontwaakt met prachtige beelden van Ibiza terwijl je geniet van yoga en meditatie. In een professionele video wordt je meegenomen op reis in jezelf. zodat je hoofd leeg raakt, je tot rust komt en je weer contact hebt met je gevoel, je essentie.

Daarna ontvang je een simpele mindset en manifestatie om nog een laagje dieper in jezelf te zakken. Na afloop stap je uitgerust, helder en positief de dag in. 

 

Een kijkje nemen?

 

hier zie je in 1 minuut de inhoud van flow:

en dan krijg JE WONDERBAARLIJKE RESULTATEN:

 • Je vertrouwd volledig op jezelf en intuïtie. 
 • Je lichaam is ontspannen en je hoofd rustig.
 • Je legt de focus moeiteloos op jezelf zonder anderen tekort te doen.
 • Je hebt tomeloze energie.
 • Je kiest gemakkelijk vaker voor jezelf en weet wat je wilt.
 • Je ervaart balans tussen hoofd, hart en ziel.
 • Je voelt je vrij, relaxed en ontspannen.
 • Je ervaart in alle drukte een diepe innerlijke rust.

 

iedere dag een Thema zodat je geinspireerd blijft o.a.;

      Onvoorwaardelijke liefde

       In het hier en nu leven

      Dichtbij jezelf blijven

      Je verlangens realiseren

      Minder doen, meer zijn

      Thuiskomen bij jezelf, je essentie

      Doen waar je van droomt

      Moeiteloos voor jezelf zorgen…

en dan merk je ineens op…

 

 1. Dat je weer ontspannen reageert en de wereld aankan.
 2. Dat je tijd neemt voor jezelf, vanuit liefde voor jezelf en er van geniet.
 3. Dat je leven moeitelozer stroomt omdat je weer doet wat jij belangrijk vindt.
 4. Dat je ontspannen uit bed stapt met zin in de dag.
 5. Dat je jezelf en iedereen om je heen opnieuw je liefde en het beste van jezelf geven.

 

waarom geef ik zo veel om jou?

Ik ben Hanneke Megens en snap als geen ander hoe je opnieuw je flow terugkrijgt…

Toen ik moeder was van twee kinderen, een eigen zaak runde en ook nog tijd voor mezelf wilde hebben liep ik vast. Ik herkende mezelf niet terug. Waar ik voorheen genoot van koken kostte een tosti maken me al moeite… Vreselijk vond ik het.

Ik miste mijn energie en enthousiasme. Zat uitgeblust op de bank. Hoorde het leven zo te zijn als moeder en werkende vrouw? Wat wil ik nou eigenlijk, vroeg ik me af…

Om eerlijk te zijn, ik herkende mezelf niet terug.

Uit het verlangen naar weer mezelf zijn, rust, energie en tijd voor mezelf ervaren is FLOW ontstaan.

Met FLOW vond ik weer dagelijks ruimte om in te checken bij mezelf, stil te staan wat belangrijk is voor mij, te luisteren naar mijn hart en de fluistering van mijn ziel.

En, dat werkte!! Ik werd (gelukkig :)) weer die stralende vrouw die ik zo miste…

FLOW werkte nóg beter dan ik had durven dromen, ik vond het ongelofelijk. 15 minuten die mijn hele dag, hele leven weer veranderde. Ik was er weer!! En ja, daarom deel ik FLOW zo graag met jou. 

 

Misschien hoor je het liever van een ander, lees even mee wat het Miranda bracht:

“Het verbaasde me wat ik eruit haalde. Ik ben opnieuw de open, sociale, blije vrouw die ik was.” Miranda Slijkerman-Molenaar

De FLOW zette me aan het denken, en het verbaasde me wat ik eruit haalde.

Ik wilde weer thuiskomen bij mezelf en mijn energie niet laten opgaan aan dingen die er veel minder toe doen.

En dat is gelukt.

Tijdens de FLOW bruiste ik van energie. Nu zie ik de dingen anders, relativeer ik veel meer en voel ik het leven weer. Ik ben opnieuw meer de open, sociale, blije vrouw die ik was. Zo fijn.

De eerste ochtenden stond ik er nog iets te nuchter in. Maar als je de rem er af haalt, is het gewoon goed. Je hoeft niet na te denken: de meeste dingen over jezelf weet je al, maar ze zitten ergens verstopt.

Op een ochtend vroeg Hanneke me om tegen mezelf te zeggen ‘Ik ben een geweldig persoon’. Ik sloot na het schrijven van de opdracht de les af met ‘Ik ben een topvrouw’. En zo voelde ik het ook. Ik stond te tintelen, nooit eerder had ik dat sterke oergevoel over mezelf.

De FLOW zit goed in elkaar. De opbouw, de professionele filmpjes, de fijne muziek, het ruisen van de zee … Dat Ibiza gevoel elke ochtend is zo lekker. Af en toe waande ik me daar, met de zon op mijn lijf. Ik vind het geweldig.

Ook de manier van lesgeven en van praten van Hanneke vind ik heel fijn. Zodra ze rustig begint te praten, zit je al in de FLOW. De energie spat van haar af, dat is zo mooi om te zien. 

Ik ben mezelf dankbaar en zo blij dat ik de FLOW heb gevolgd. Ik lees af en toe eens terug in mijn schriftje van de FLOW om dat gevoel terug te halen. Dat schriftje is mijn ‘bijbel’ geworden, een heilig boekje dat alleen van mij is. En dan denk ik: zal ik die les nog een keer doen?

Ik raad het iedereen aan. Je weet van tevoren niet wat je er zelf uit oppakt. Maar 1 ding is zeker: als je meedoet, geef je jezelf een echt cadeau.”

Je volgt FLOW online, super makkelijk voor jou:

 • Na je aanmelding staan er 6 weken, 42 dagen met videosessies en werkboeken in je persoonlijke leeromgeving voor je klaar. Je kan direct beginnen. Heel overzichtelijk, per week en dag ingedeeld.
 • Je logt in en begint bij dag 1. De juiste dag staat de volgende keer automatisch voor je klaar, zodat jij rust en focus houdt.
 • Elke dag doen we samen een yoga/meditatiesessie van ongeveer 10 minuten gefilmd op Ibiza zodat je echt geniet van deze tijd helemaal voor jou.
 • Dan open je het FLOW mindset & manifestatie werkboek voor een heldere geest.
 • En voila, na een kwartiertje voel je jezelf als herboren! 
 • Je hoeft niet van huis weg: je volgt de FLOW bij je thuis.
 • Je volgt elke sessie direct na het opstaan voor de meeste impact.
 • Je hebt alleen een yogamatje en internetverbinding nodig.
 • Plus als bonus: Je hebt drie maanden onbeperkt toegang.

FLOW

voor jou:

In 6 weken FLOW, in je leven

Elke dag reis je mee naar het rustgevende strand en prachtige locaties in Ibiza terwijl je yoga en meditatie beoefend

Dagelijks een inspirerend manifestatie & mindset werkboek voor rust in je hoofd en positieve gedachten 

Simpel, diepgaand en effectief in 15 minuten

Vette bonussen:

6 weken 24/7 de mogelijkheid om al je vragen over jouw persoonlijke FLOW reis aan Hanneke te stellen per mail.

Je behoudt drie maanden onbeperkt toegang tot FLOW

Normaal €3999,-

Nu voor slechts 1111,-

Je bespaart hiermee 2,888 euro.

Meer reviews:

“Ik werd me opnieuw bewust van mezelf en kom makkelijker bij mijn gevoel” Kris Guldie

“Ik wilde ervaren hoe het is en wat het me brengt om tijd voor mezelf in te bouwen. Dat bracht me heel veel. De videosessies zijn heel inspirerend en reflectief. Ik had elke ochtend een moment me-time om even stil te staan bij mezelf.

De FLOW had een effect op de rest van de dag en gaf me veel energie om die door te komen. Ik kwam makkelijker bij mijn gevoel en begon mijn dag veel bewuster.

Niet makkelijk, want ik heb 4 kinderen die ’s ochtends heel vroeg wakker zijn. Dus zette ik de wekker om 6 uur. Af en toe kwamen ze binnen, maar ze wisten dat ze dan stil moesten zijn of weggaan.

Ik kon me daar heel erg druk in maken. Dat moest ik loslaten. Mee dankzij de FLOW accepteerde ik dat: het is wat het is en maakt niet uit. Die acceptatie nam ik mee naar de rest van de dag, ook als er iets anders verstorend was.

Ook dat heb ik uit de FLOW gehaald: het zit vaak in je hoofd, je eigen gedachten zetten je op slot.

Ik hou ook helemaal niet van schrijven. Maar omdat het zo kort en laagdrempelig is, dacht ik: ik doe het gewoon en ik zie het wel. De ene ochtend ging het makkelijker dan de andere, maar ook dat bracht me veel. Het gaf me veel inzicht in mijn comfortzone. Uiteindelijk was op die manier schrijven ook een soort van bevrijding.

Voor mij persoonlijk sprong de videosessie over de familiestamboom eruit. Ik vond het heel bizar om te realiseren hoeveel mensen er voor me zijn geweest, zodat ik hier mag zijn. Dat vond ik heel indrukwekkend.

Hanneke is een heel wijze vrouw met veel ervaring. Ze is zo natuurlijk, zo authentiek en zo intuïtief. Dat voel je aan alles. Hanneke raakt altijd iets, brengt altijd iets in beweging en maakt altijd iets los.

Je ziet dat ze de FLOW vanuit haar eigen wijsheid geeft, en dat verrijkt de manier waarop ze yoga geeft. Ik vind het ook leuk dat ze yogatechnieken combineert. Ze maakt altijd een mix, en dat werkt.”

Kris Guldie

“Als je bijvoorbeeld stress hebt heb je normaal last van je schouders en dat soort dingen. En hoofdpijn. Dat heb ik nu niet meer. Ik ben fitter en vooral ik voel me lichter in mijn lijf.” Kelly Hoogeveen

“Ik merk dat het voor mij heel veel rust geeft dat ik rustig de dag kan starten en niet meer gestresst de dag kan starten. En dat je dat gevoel gewoon de hele dag vast kan houden. Dat is eigenlijk de reden dat ik er mee begonnen ben om een goede start van de dag te hebben, meer rust en balans.

Ik heb heel lang in een fertiliteitstraject gezeten om zwanger te worden, dus ik ben eigenlijk al heel lang met yoga bezig geweest om meer rust en balans te creëren. Ik heb in die tijd en ook erna heel veel stress gehad, ook door werk. Ik ben iemand die heel perfectionistisch is, dus daar liep ik wel echt tegenaan. Ik kreeg echt lichamelijke klachten vandaar dat ik heel erg zoekende was wat is voor mij nu een goede balans. 

De FLOW is voor mij toch een soort houvast. Die vragen die er in zitten vind ik heel fijn. Het laat je ook weer anders naar jezelf kijken en beter over sommige dingen nadenken. Ik sta ook echt eerder op en dan ga ik eerst buiten wandelen en daarna ga ik de FLOW doen en dan ga ik ook met mijn boekje en alles naar boven. Dan ga ik schrijven.

De kwaliteit vind ik eigenlijk wel heel goed. Ik was altijd heel erg met yoga dat ik een half uur ofzo deed en merkte ik dat ik het steeds minder ging doen en toch niet vol hield. Ik vond het heel fijn dat dit maar 10 minuten was en dat je daarna nog de werkbladen had. Heel kort, maar je hebt er wel heel veel aan. Ik dacht altijd je hebt het echt nodig dat je heel lang en heel intensief sport om iets te merken maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Daar voel ik me dan heel fijn bij. Als ik dan ’s ochtends uit bed ga en ik voel me stram of niet zo happy vandaag dan ga ik de FLOW doen en dan voel ik me meteen weer beter.

Hanneke straalt heel erg rust uit en ze laat ook zien dat je met hele kleine dingetjes al zo’n grote verandering kan maken. Dat kan in zo’n traject als waar ik in zat heel erg veel steun zijn. Hanneke geeft jou zeg maar tools om je toch beter te voelen, beter in balans en sterker te zijn. 

Ik merkte al heel snel positief effect. Ik heb echt meer een ochtendritueel. Ik kan echt rustig opstarten. En daarvoor had ik het de ene keer wel en de andere keer niet. En ik merk dat het voor mij heel veel rust geeft dat ik rustig de dag kan starten en niet meer gestresst. En dat je dat gevoel gewoon de hele dag vast kan houden. 

Ja ik heb gewoon veel minder, als je bijvoorbeeld stress hebt heb je normaal last van je schouders en dat soort dingen. En hoofdpijn. Dat heb ik nu niet meer. Ik ben fitter en vooral ik voel me lichter in mijn lijf. Ik ben echt heel enthousiast”

 

Kelly Hoogeveen

“Heerlijk! En vol te houden, zelfs in drukke levens: een kwartiertje per dag! Fijne stem, fijne vrouw. Dank je wel!” Marieke

“Voor het eerst in mijn leven geef ik 10 volledige minuten alleen maar aandacht aan mezelf, voordat het gezin wakker wordt. Wat een verademing, voel me al positiever voor de dag van vandaag. Morgen weer!” Femke vd Heuvel

“Ik volg de FLOW en wil je teruggeven dat ik het erg fijn vindt. De ochtend beginnen met een moment voor mezelf: de eerste keren kostte het wat moeite, nu zit het in mijn systeem. Ik sta met energie op voor ik op mijn yogamat sta. Je inspireert me, je enthousiasme zorgt dat ik iedere ochtend vroeg zin heb in de dag! De opdrachten na de sessie creëren een fijne bewustwording van mijn eigen processen. Dit verloopt eigenlijk in een ‘flow’ na de yogales. Blij.” Denise Labeur

 

“Wat een ongelooflijk leuke en mooie FLOW heb je neergezet. Ik heb vanochtend meegedaan en er echt van genoten. Van de video en van jouw enthousiasme en rust. Heerlijk!” Julia Quist

“Ik land steeds meer in mijn lichaam. Ik ben 50, maar ik realiseer me nu pas hoe ik mijn lichaam altijd verwaarloosd heb. Genegeerd, gepusht, streng geweest. Dat stopt nu. Vanaf nu ben ik alleen nog maar liefdevol naar mijn lichaam en mezelf toe. Hopelijk kan ik in het verlengde hiervan ook al de dingen loslaten die ik van mezelf moet doen.” Linda Laeven

“Wat een heerlijk ochtendritueel om zo de dag te beginnen. Dankbaarheid, angsten, verlangens … Allemaal items die in mijn leven spelen. Ik zit momenteel in een heel proces van heling en herstel en vind het zo moeilijk om bij mijn gevoel te komen. Ik ben snel afgeleid ook, want dan hoef ik niet te voelen en zit ik lekker in mijn hoofd waar het zo druk is. Nu voel ik echt de energie stromen.” Susan

Hoe volg ik de sessies?

Je krijgt toegang tot een persoonlijke leeromgeving. Een online school. Hier log je in met je e-mail en wachtwoord. Dat kan op elke device (telefoon, laptop, iPad). Je wachtwoord krijg je na aanmelding binnen een uur via mail toegestuurd, controleer ook je spam voor de zekerheid.

Ik heb geen ervaring in yoga, meditatie, manifestatie of mindset kan ik meedoen?

Ja, dat kan. Er zitten grote verschillen tussen mijn klanten, van jarenlange ervaring tot absolute stijve hark en beginner. Van energetische therapeuten tot managers en thuisblijf moeders. Je bent van harte welkom en ik weet zeker dat je de sessies goed kan volgen.

Maar Han, hoe ga ik dit in vredesnaam doen met jonge kinderen thuis?

Er gingen vele moeders je voor, zelfs met vier kinderen in de leeftijd basisschool t/m middelbare school. Lees de review van Kris hierboven bijvoorbeeld… Ze wennen er aan! Echt. Denk er maar eens aan hoeveel het hen ook oplevert, als jij de dag relaxt start. Niet meer zo geirriteerd over rugzakken, minder gehaast omdat je zelf diepe rust ervaart, niet direct in de ‘aan’ stand… En ja, als moeder van drie begrijp ik hoe belangrijk slaap voor je is. Toch,  je wekker een kwartier eerder zetten gaat je echt meer energie geven.

Wat als het me niet bevalt?

Niet voor jou? Dat zou jammer zijn. Daarom krijg je dan je geld terug. Laat het binnen 7 dagen weten per mail info [apenstaartje] hannekemegens.nl

Heb je nog vragen? Blijf er niet mee zitten! Mail ze naar info [apenstaartje] hannekemegens.nl 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.