Ik geniet van de dingen in het leven waar veel mensen op mijn leeftijd van genieten maar ervaar ook de ‘struggles’ die bij het leven horen. Ik kan bijvoorbeeld onzeker worden als mensen me niet echt zien, voel me dan onbegrepen, en heb drang om me te bewijzen.

Maar ik voel me ook sterk, krachtig, stralend, vol liefde voor anderen en voor mezelf. Ik hou van mij zoals ik ben (luister deze maar even…).

Op het moment dat ik me sterk voel, ben ik alleen maar. Dat zijn momenten dat ik niets verlang, niets moet, niets anders hoeft, dat alles is zoals het is en wow man dat is GEWELDIG. Dat gevoel kan ik meenemen de dag in, de week in, in mijn leven.

Goed genoeg zijn. Me niet hoeven bewijzen. Me niet hoeven verklaren. Geen verplichte verjaardagen, bezoekjes, uitjes. Niets wat niet bijdraagt aan mijn levensgeluk.

Stel je voor dat je precies doet wat jij leuk vindt. Dat je voor jezelf zorgt zoals voor degene van wie je het meeste houdt.

Dat een pijntje in je buik je niet meer irriteert maar dat je dan opmerkt dat je aandacht wordt afgeleid van het geheel. Want als je opmerkt wat er nog meer is, je hele lichaam, voel je de pijn veel minder. Dat je blij bent omdat je jezelf omarmt omdat je weet wat voor jou belangrijk is. Dat gun ik jou!

Ik gun je het allerbeste. Zodat je gaat stralen, je omgeving inspireert, jezelf inspireert, je van het leven geniet. Daarom ontwikkelde ik het coaching traject En dan de liefde.

Verleg je grenzen.

Ik hoop dat je vandaag 1 ding doet voor jezelf. Helemaal voor jou.
En deze week 1 ding wat in jouw ogen (of de ogen van anderen) raar is. Iets heel raars. Om je grenzen te verleggen, om te ontdekken hoe fijn het is als je doet wat JIJ belangrijk vindt. En daarnaast om in te zien dat anderen er toch wel wat van vinden.

Welke keuze je ook maakt.

Als je meer begeleiding en inspiratie wilt in je eigen weg volgen, jezelf omarmen, dan help ik je graag met online coaching (alles lees je hierover op endandeliefde.nl).

Want je bent het waard om gezien te worden en te genieten van jouw leven.

Liefs,

Hanneke

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.