Intuition: ‘the knowing/sensing of something beyond time, space, reason, the use of prior knowledge and the five senses. It is the gateway to your soul.’

Sommige dingen zijn voor mij vanzelfsprekend, waarbij ik merk dat dit voor anderen niet zo is.

Ik voel een vibe met mensen, of niet. Ik voel me op mijn gemak of niet. Ik WEET dondersgoed of iets wel of niet goed is.

Het voelt voor mij heel duidelijk dat er meer is dan enkel de personen die we zien, de buitenkant.

Intuïtie is de sleutel tot geluk; door je intuïtie te volgen doe je wat bij je past, vertrouw je op jezelf en stroomt je leven als vanzelf. Zo voel je, als je heel eerlijk naar je gevoel luistert, vaak al snel of een ontmoeting met een onbekende meer betekenis heeft, en of een bepaald persoon, iets werkgerelateerds of een privé activiteit je wel of niet ‘past’.

‘Je intuïtie is een sterke raadgever voor geluk’

Ga eens na: Je bent ergens en merkt dat je onrustig en onzeker wordt, helemaal niets te zeggen hebt terwijl je dat normaal wel hebt, of juist niet. Of je hebt een naar voorgevoel en snapt vaak achteraf waarom.

Luister naar die kleine fluisteringen van je lichaam. En volg zo je eigen weg.

Je lichaam liegt niet.

Liefs,
Hanneke

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.