Avontuur van h’eerlijk leven

Exclusief jaartraject

Je voelt je echt gezien, ervaart innerlijke rust en LEEFT vanuit je GROOTSHEID. Je bent nog meer van betekenis en geniet van al het moois dat je leven te bieden heeft.

YES!!! 

 

Tot welke hoogte zou jij stijgen als je 100% van jezelf omarmt…
Als je jezelf alle liefde zou geven…
Als het klaar is met voor iedereen te zorgen behalve voor jezelf…

Dit jaar is voor jou als je weet dat er nog veel meer in je zit. Als je écht stappen wil zetten. Je jouw groei (en daarmee die van je bedrijf) wil blijven verbinden met je innerlijke wijsheid, hart en ziel. Meer vrijheid, plezier en rust wil ervaren van binnenuit.

Het is tijd om minder te doen, meer te zijn.
Van angst naar liefde te verschuiven.
De middenmoot te ontstijgen.

 

Return To Love methode®

De Return To Love methode® is anders dan wat anderen je zullen voorschotelen. Je gaat niet weer een gesprek aan, of in je nette kleren naar een business event, ik ga je ook niet vertellen wat je moet doen, ik ga het je laten ervaren, voelen en leven. 

Want als jouw lijf dit begrijpt ontstaan wonderen. Dan weet je diep van binnen wat je waard bent. Dan wordt je wakker in je GROOTSheid. Dan sta je aan. 

 

Jij bent die stralende vrouwelijke leider die de wereld mooier maakt.

Samen stijgen we naar ongekende hoogtes…

THUISKOMEN BIJ JEZELF

In dit fantastische jaar zak je dieper in je lichaam en open je jouw hart voor je oneindige GROOTSheid en liefde.

Daar zit je potentieel en oneindige ruimte om te groeien.

We duiken samen de diepte in zodat je jezelf heel erg gezien voelt. En in het licht gaat staan.

Én, én, én…

Je neemt tijd voor jezelf, hebt een vrij leven en omarmt jezelf 100%. Je bent GROOTS, authentiek en leidt vanuit verbinding met jezelf. Je voelt je voldaan, gelukkig en ontspannen. Je verandert de wereld met jouw ZIJN. 

 Dit jaar vraagt er om jezelf uit te nodigen er 100% voor jezelf te zijn.
Je zet jezelf op 1 en zorgt voor jezelf door een jaar commitment te geven.

Laagje voor laagje omarm je jouw ware zelf.

En je bent zo slim om dit niet alleen te doen.
Omdat je weet dat het samen next level gaat.
En ook veel leuker is.

 

Work heart, Play heart <3

Ik ben Hanneke Megens, MSc.

Spiritueel leiderschapscoach & spreker.

De afgelopen 10 jaar heb ik meer dan 1000 vrouwen begeleid in hun persoonlijke avontuur, een reis naar binnen. Ik heb gigantische doorbraken gezien. Ze zien thuiskomen bij zichzelf en zich stralend, vrij en ontspannen voelen. GROOTS in hun leiderschap en ZIJN. 

Met mijn unieke Return To Love methode® heb ik altijd aandacht voor mind, body, heart & soul. Vanuit zowel intuïtie, wetenschap, Brabantse nuchterheid en een dieper weten ZIE ik je echt en mag alles van jou er zijn. 

Ik schakel makkelijk tussen versnelling 6: mijn enthousiasme, jouw ingezette verandering versnellen en versterken, de actiemodus (als we iets uitzetten het ook doen) & terug naar versnelling 1: vrouwelijk zijn, meditatie, connectie voelen met (jouw) natuur, je innerlijke rust laten ervaren. 

Ik houd niet van papiertjes, maar heb er een heleboel. Een masterdiploma in bedrijfswetenschappen, veel psychologie bijvakken, opleidingen in yoga, coaching, mindfulness, spiritualiteit en chakra psychologie.

Daarnaast ben ik 10 jaar Avonturier van h’eerlijk leven, mama van 3, heb een leuke partner, reis graag (ook nog steeds alleen), geniet van mijn werk, ga wekelijks uit eten, geniet van de natuur, mediteer elke dag… met veel plezier.

Ik houd mooie dingen, en van mensen die net even buiten de lijntjes kleuren.

 

Hoe ziet jouw jaar er uit?

Het begint al met die eerste stap, die keuze om een jaar commitment te geven aan jezelf maakt al een MEGA verschil. Dat je JA zegt.

En dan ga je next level groeien. 

Dat doen we met o.a. focus op:

 • Energetisch werk. Healing, reiki, heelwording van geest, lichaam, hart en ziel. Diepe connectie met de liefde die je werkelijk bent.

 • Samenkomen. Live samenkomen. Voor verbinding, tranen, lachen, stralen, support, diepgang en diepgaande gesprekken. 

 • Purpose. Je komt terug bij jezelf. In verbinding met de liefde die je bent. Vanuit daar zet jij jezelf en je bedrijf in de wereld. Je leeft je purpose (en als je niet weet wat je purpose is, doen we daar een sessie voor zodat je er voor kan gaan staan).

 • Groei. Coaching, 1 op 1 van mij voor jou waar nodig. Met de groep online en offline. Dit mag spannend zijn, schuren. Door samen met andere vrouwen gecoacht te worden leer je belangrijke lessen. Allereerst, dat alles er mag zijn. Dat je ook je kwetsbaarheid mag delen. Dat je met de billen bloot mag gaan en dan nog steeds overeind blijft. Dat je mag vallen en opstaan en dat dit gezien mag worden. Ten tweede. Herkenning, wij vrouwen zijn zo diep verbonden met elkaar. Delen onze historie, onze verhalen. We lopen tegen dezelfde thema’s aan en dezelfde succesen. Ten derde. De schoonheid en grootsheid in jezelf die jij wellicht niet altijd ziet zien andere vrouwen soms zo veel sneller. Die rijkdom gaan we vieren, eren en vergroten. Zodat je vol zelfvertrouwen, liefde en kracht bent. Puur in wie jij bent.

 • Geld. Genoeg geld en dat het met gemak stroomt. Voor je leven. Voor je mooie kleding. Voor deze cursus. Voor je ontwikkeling en die prachtige bos verse bloemen. Voor cadeautjes, om uit eten te gaan en op vakantie. Voor over een tijd dat tweede huis in het buitenland of die fijne auto. En om bij te dragen aan een mooiere wereld. Omdat het geld bij jou in goede handen is. 

 • Vieren. Je successen tot nu toe. Mooie momenten die jou gevormd hebben. Verhalen die je maken tot wie je bent. En verhalen die gaan komen… Dit jaar en je verdere leven.

 • Doelen. Je gaat doelen stellen. Voor je relaties, jezelf, financieen, op elk vlak in je leven.  

 • Krachtige tools om overvloed aan te trekken in iedere stap die je zet.

 • Een retreat, in Ibiza, we gaan je in de watten leggen!! Want als jij jezelf en je ziel voedt boost dat jezelf, je gezin, je gezondheid en je leiderschap. Alles wat in jou zit draag je uit…

 • Een netwerk vol ambitieuze vrouwen die er ook helemaal voor gaan. Gelijkgestemden om je heen zodat je op niveau gesprekken kan voeren. Je gehoord en gezien voelt. Die begrijpen waar je het over hebt. Waar prachtige verbindingen ontstaan…

 • Stilte ervaringen.

 • Hanneke in je broekzak, zodat je steeds herinnert wordt aan je grootsheid, liefde & licht

Bronnen om uit te putten:

Spiritualiteit, bedrijfskunde, 10 jaar ondernemerschap, energetisch werk, meditatie, yoga, healing, reiki, coaching, systemisch werk, aanraking door o.a. massage, lichaamswerk. En als ik voel dat jij iemand uit mijn netwerk nodig hebt om next level te gaan, stuur ik je daar heen (op mijn kosten).

En als bonus:

 • 6 weken FLOW, een ritueel van een kwartier met MEGA impact

 

Het ‘stralende, vrije, overvloedige, ik mag er 100% zijn’ gevoel in elke dag.

Ken je van die personen die altijd gelukkig zijn?

En succesvol? 

Iemand die je daarin bewonderd?  

Jij bent die persoon zelf!! 

Je hoeft haar enkel welkom te heten er volledig te zijn.

Dit jaar is voor jou als:

Je nog meer IMPACT wil hebben met wat je doet
Je diep van binnen weet dat ALLES mogelijk is… 
Je houdt van doorpakken
Je als een raket wil groeien
Klaar bent om op elk niveau uit te blinken
Jezelf 100% wil omarmen vanuit liefde
Wil genieten van jezelf & je leven zonder limits….

Dit is niet voor jou:

Wanneer je niet wil investeren in jezelf, in zowel tijd als geld.
Als je het wel best vindt zo.
Als je alleen maar wil praten.
Als je geen grootse dromen hebt.
Je spiritualiteit een vies woord vindt.

Okee, ik voel ‘m!

En heb zin in mijn Avontuur van h’eerlijk leven 

YES!!!

plan een video gesprek in met Hanneke

Let op exclusief plek voor 6 fantastische vrouwen.
Vol is vol.

Free yourself & the world.

Return To Love.

Aan jou de eerste stap te zetten en je zoom gesprek nu te boeken! 

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.