3 maanden intuïtief leiderschap traject voor ondernemers

samen met gelijkgestemden groeien. vette impact hebben met een agenda ingedeeld op jouw voorwaarden, geld dat stroomt en diepe tevredenheid voelen omdat je focus ervaart, vertrouwen hebt en bakken energie.  

Je wil graag het beste uit je bedrijf en jezelf halen en hebt genoeg van naDENKEN over hoe het beter kan. Je vraagt je tijdens het ondernemen weleens af of dit nou wel is wat je eigenlijk zo graag wilde, omdat je nog steeds geen goede balans ervaart tussen vrijheid en geld. En eerlijk? Je vindt het niet leuk dat je soms eenzaam bent als ondernemer (auw).

Je bent al zelfverzekerd én je kan wel extra zelfvertrouwen gebruiken nu je dat vette aanbod gaat realiseren. Je wil meer impact en je spiritualiteit net zo serieus nemen als je intelligentie.  Je bent wel de expert én wil nu meer groeien in intuïtief leiderschap. 

Dan is dit 3 maanden Intuïtief Leiderschap traject perfect voor jou!

En alleen dit keer met 3 VETTE bonussen (Met een waarde van €6.999,-)

Het is tijd om je klanten te helpen zoals alleen jij dat kan en écht wil. Tijd dat je wanneer je bij je kinderen bent echt van ze kan genieten. Tijd om zelfverzekerd te groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk een stap zetten vanuit verbinding met jeZelf, je intuïtie en het universum.

Zodat je bijdraagt aan een mooiere wereld terwijl je zelf ook maximaal kan genieten. Zodat je de intuïtieve leider bent in je bedrijf (én leven). Een moeiteloos en rijk leven met genoeg geld, VRIJe tijd om waardevolle herinneringen te maken en tevredenheid! Zodat je focus hebt en tevredenheid ervaart. Let’s gooooo … 

Kijk echt eerst deze video voordat je verder leest!!

Intuïtief leiderschap

Stel je eens voor wat een heerlijke focus het oplevert als je enkel hoeft te luisteren naar je intuïtie. Dat je precies weet wat te doen (en laten!). Wat voor een impact je maakt als je intuïtief leiderschap neemt. 

Wat een voorbeeld je dan bent voor je klanten. Voor je kinderen!

Intuïtief Leiderschap nemen is vaak het missende stukje dat ervoor kan zorgen dat je leven en bedrijf gaat stromen zoals je weet dat voor jou is weggelegd.

Misschien is het nu nog spannend… 

Want als je intuïtief leiderschap neemt heeft dat invloed op alles om je heen. 

Hoe je je voelt over jezelf, hoe je reageert op je geliefden, de omzet die je draait, hoe je balans ervaart tussen tijd en geld, hoe gezond je bent, wat je uitstraalt, hoe je voor jezelf zorgt, werkelijk ALLES verandert.

Misschien is dat ook de reden dat je tot nu toe nog wachtte deze stap te zetten.

Ik zal je zeggen: je bent er nooit klaar voor. Maar je kan er wel klaar mee zijn. Klaar mee dat je intuïtief leiderschap laat liggen. 

Als je jezelf meer tevredenheid en focus gunt. Als je meer intuïtief leiderschap wil ontwikkelen. En je ook gewoon mega zin hebt in groei en verbinding met gelijkgestemde ambitieuze & spirituele ondernemers… Is dit voor jou.

Is dit je moment om ja te zeggen tegen dit traject!

Dit zeggen anderen over Hanneke

Als je mee doet, is dit wat je krijgt:

 • 3 maanden persoonlijke 1-op-1 begeleiding van Hanneke d.m.v. wekelijks persoonlijke coaching via Voxer t.w.v. €3.000
 • 3 exclusieve live dagen in Nederland volledig verzorgd met training, eten, drinken en persoonlijke aandacht t.w.v. €15.000,-
 • 3 verdiepende groepscoaching calls via Zoom t.w.v. €2.500

Extra: TIJDELIJKE bonussen (t.w.v. €6.999,-)

 • 1 opgenomen te downloaden persoonlijke afgestemde healing voor jou of je business
 • 1 extra deepdive speed coaching call (1-op-1) van 15 minuten
 • Feedback op een salespagina op je website, één pagina die je wil reviewen, 3x feedback voor super en authentieke sales

Totale waarde €27.499,-

Nu niet de normale prijs van €7.999,- ex btw

 

NU VOOR slechts 4.997,- ex btw

(In 3 termijnen van 1.700 ex btw betalen is mogelijk)

All inclusive. Dit is het beste aanbod dat je voor het intuïtief leiderschapstraject kan krijgen en gaat waarschijnlijk ook nooit meer terugkomen.

En je krijgt zowel live als online begeleiding.

 

Wanneer is dit voor jou?

 • Je verlangt naar focus. Helderheid in elk moment zodat je meer energie hebt en rust in je hoofd.
 • Je wil graag zo’n drie dagen werken zodat je ook voldoende vrijheid ervaart (want dat verlangen was zo helder toen je begon…)
 • Je wil een vrije agenda ingedeeld op jouw voorwaarden. Ruimte voor impact, tijd voor jezelf en je gezin, tijd voor vakanties.
 • Je wil minstens zoveel impact als je nu hebt. Liever nog veel meer. En moeitelozer. En daarom wil je opstaan in je leiderschap vanuit je intuïtie.
 • Je gelooft dat ALLES mogelijk is. En weet dat je daarvoor een nieuw perspectief en vertrouwen nodig hebt.
 • Je wil meer ZIJN minder DOEN.
 • Je bent speciaal, altijd al. (Geef maar toe!) Jij wil dit zelf ook steeds opnieuw zien en VOELEN.
 • Jij weet dat alle beslissingen die je vanaf nu neemt je realiteit van morgen bepalen. 
 • Je vindt het belangrijk om je spirituele gaven net zo serieus te nemen als je intelligentie.
 • Jij bent bereid nieuwe dingen te proberen, op je bek te gaan en weer op te staan. Je durft uit te huilen, te genieten en stappen te zetten. 
 • Je mag meer gaan staan voor je waarde. Jezelf bevrijd voelen omdat je durft te gaan doen waartoe je in staat bent.
 • Je durft vol vertrouwen te investeren in jezelf. 

Prachtige resultaten van eerdere programma’s

je weet en voelt precies wat je mag doen.

Hanneke is zelf een intuïtieve leider. Ze heeft 10 jaar als ondernemer groepen geleid, meer dan 1000 vrouwen begeleid, is moeder van 3, succesvol en tevreden. Check in de video of zij jouw coach is:

FAQ

Ik ben al succesvol, ambitieus en spiritueel. Is dit voor mij?

De meeste van mijn klanten zijn al expert in wat ze doen. De helft is ouder dan ikzelf ben… Ze hebben een goedlopend bedrijf, zijn moeder, spiritueel en persoonlijk al ver ontwikkeld en zelfbewust.  Juist vanuit deze energie is er altijd weer een stap die je kan zetten. En alleen jij kan bepalen, voelen, of dit voor jou is. Ik ga je niet overhalen of overtuigen. Ik geloof dat als dit resoneert je het antwoord heel goed zelf weet. En ik snap het als het spannend is. Wat zou degene doen of zeggen die je over drie maanden kan zijn? 

Is dit alleen online? Want dat is niet wat ik zoek.

Begrijpelijk! Daarom krijg je als je ja zegt zowel live als online coaching. Ik weet dat dit tegenwoordig uniek is en veel programma’s enkel online zijn. Good for them, maar uit 10 jaar ervaring kan ik zeggen dat de combinatie van zowel live als online begeleiding het beste werkt. En alleen het beste, dat is wat ik jou gun als je mee doet. Dus als je ‘ja’ zegt tegen dit traject krijg je zowel live als online coaching. 

Is de coaching 1-op-1 of in groepsverband?

Zowel in groepsverband als 1-op-1. Het is echt bizar waardevol en dat is precies de bedoeling. Samen groeien omdat we samen zo veel meer weten en voelen dan alleen. Én 1-op-1 de diepte in zodat je wekelijks stappen zet.

Ik wil groeien maar weet niet goed in wat.

Deze vraag is logisch. Het gaat allemaal best wel goed, denk ik? En juist dan… Is er weer het verlangen naar groei. Je intuïtie weet wel waar bij jou ruimte zit voor groei. Het is makkelijk om die soms aan de kant te zetten, te negeren. Om ‘veilig’ te blijven waar je bent. Niet te kiezen. Samen ontdekken we of jouw groei zit in je relaties, gezondheid, werk (bedrijf), geld of tijd. Ik help je groeien vanuit liefde en  daarbij intuïtief leiderschap te nemen. In vertrouwen en veiligheid. Ik sta naast en achter je.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.