Vorige week was het ineens tijd voor een grote schoonmaak. Misschien is dat een voordeel van het zwanger zijn. Dat je een ongekende behoefte krijgt aan nestelen en opruimen 😀

Want ik werd gek van mijn inbox. Ik weet niet hoe het voor jou is, maar de duizend emails die ik per dag aan reclame ontvang, they drive me nuts. Ik zie ze, ik doe er niets mee, maar ze leiden me toch keer op keer af.

Oh neeee roept iets in mij, deel dit niet, ik wil dolgraag dat je mijn emails wilt ontvangen… Help. Maar hee, welke stoere powerranger laat zich leiden door de duiveltjes op de schouder? Juist, geen. Mooi.

Dus vandaag ga ik het doen; Om ruimte te scheppen in mijn hoofd, lucht in mijn hart en tijd voor leukere dingen dan al die nieuwsbrieven waarvan ik zeker 80% niet lees.

Cut the crap

Welke mails lees je nooit?

Waar kan je ruimte creeeren in je inbox?

En als je toch bezig bent… Ook letterlijk meer ruimte scheppen in je huis?

Doe de deur uit wat je niet langer nodig hebt, bel de kringloop en laat spullen gratis ophalen en ga eens lekker lanterfanten of buiten spelen in de tijd die je overhoudt.

Ik heb een ukulele gekocht… vet hippie en heel gezellig bij de (imaginaire) openhaard.

Waar ik de tijd vandaan haal? You know!

x

Hanneke

PS heb je de agenda voor 2018 gezien? Veel leuke dingen (spiritual sharing dag, retreats, yin/yang yoga trainingen)! Lijkt me fijn om samen te zijn.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.