Yin yang yoga utrecht, yogareizen, moeder zijn, intuïtief leven | Yogadocent Utrecht, yoga Vianen, yoga Doorn
Privé yogales in Utrecht, Vianen of Doorn gegeven door yin yang yogadocent Hanneke. Je kan ook bij me komen voor meditatie les en yogaretreats. Verder schrijf ik over intuïtief leven en moeder zijn.
leren vertrouwen op je intuïtie, yoga utrecht, yin yoga utrecht, yin yoga doorn, yoga leersum.
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over

HANNEKE

High kwam ik uit mijn eerste yin yogales. Wat een ervaring! In plaats van altijd in de zesde versnelling terug naar de eerste versnelling met tijd om mijn lijf te voelen en ernaar te luisteren. Wauw!
Die energieke zesde versnelling heb ik nog steeds, maar nu kan ik ook terugschakelen naar rust en balans. En juist dat het er beiden kan zijn maakt me gelukkig.
Mijn grootste levensles is dan ook schijnbare tegenstellingen omarmen (zoals mijn opleiding bedrijfskunde en opleiding tot yogadocent, genieten van zowel festivals als natuur, rode lippenstift en blotevoetendansen) en daarmee helemaal thuiskomen bij mezelf.
Omdat ik dit graag wil delen begon ik zes jaar geleden mijn eigen bedrijf, ik neem je heel graag mee op avontuur van h’eerlijk leven. Geniet!