POSTPARTUM MASSAGE, YOGA, SLUITINGSRITUEEL, VOEDING

Sluitingsritueel

Aan huis, of in Doorn/Echteld

Een inheemse traditie is om de moeder na het openen van de negen maanden zwangerschap en bevalling weer terug te laten landen in haar eigen lichaam. Je krijgt een (voeten)bad, deelt jouw verhaal van conceptie tot en met de bevalling en wordt ingewikkeld in rebozo doeken. Van top tot teen krijgt je lichaam de liefdevolle aandacht die het verdient. Alles weer bij elkaar, rusten. Je handen en voeten worden gemasseerd en vaak vloeien er tranen. Jij mag er zijn. Dit prachtige ritueel geef ik samen met José Dorresteijn.

Post partum yoga (vanaf kraambed tot 1 jaar na bevalling)

Je bevalling is zowel emotioneel als fysiek een ingrijpende gebeurtenis. Ik kom graag bij je aan huis voor je herstel. Tot rust komen, je buikspieren herstellen, je bekken ondersteunen, in liefde samen zijn met je nieuwe lijf, mind en als je wil met je baby naast je.

Een postpartum voetmassage kan ik toevoegen aan de les zodat je daarna heerlijk kan slapen.

Post partum massage

Massage in je kraambed, of daarna

Je hebt alles gegeven, je baby is er, jij bent (weer) mama geworden. Jij geeft al je liefde aan je baby, ik geef hem graag aan jou. Omdat jij je als moeder ook verzorgt en geliefd mag voelen. Een massage van je voeten, zodat je lekker kan slapen. Massage van je rug & schouders die vaak vol spanning zitten van het voeden en zorgen. Of je hele lijf. Je baby mag je gewoon voeden, kan bij je blijven, als jij dat wil.

Post partum care

Aan huis

Postpartum care is een combinatie van alles wat ik doe plus een aantal taken die de kraamzorg die eerste 8 dagen uit handen neemt. In deze periode na de bevalling heb je alle support die er vaak wel is tijdens je zwangerschap zeker zo hard nodig. Alles is ineens anders. Jij, je gezinssituatie en je leven zijn nooit meer als voorheen. Ik kan voor je koken, je masseren, bij je baby blijven terwijl jij heerlijk doucht. Even stofzuigen omdat je daar niet aan toe komt. Luisteren naar je verdriet, woede en angst. Samen genieten van je baby. Er voor je zijn.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.