Prive yogales, zwangerschapsyoga, massage & doula | zwangerschapsyoga doorn, zwangerschapsmassage, zwangerschapscoaching, doula utrechtse heuvelrug.
Zwangerschapsyoga, postnatale yoga, zwangerschapsbegeleiding, doula in Doorn. Omgeving Driebergen, Wijk bij Duurstede, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Maarn.
zwangerschapsyoga driebergen, zwangerschapsyoga doorn, zwangerschapsyoga leersum, zwangerschapsyoga wijk bij duurstede, zwangerschapsyoga maarn, zwangerschapscursus, doula, zwangerschapscoaching
16532
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16532,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Recensies

ROSA VOORBEREIDING OP DE BEVALLING & ZWANGERSCHAPSYOGA

Rosa Joosten: “Je hebt me niet meer bij yoga gezien bij yoga moves, ik lag vorige week dinsdag te bevallen namelijk! Was net voor de yogales wel weer thuis met Sef, onze zoon, maar yoga ging uiteraard niet!
Bevalling ging snel, binnen 6 uur was Sef geboren, 2870 gram en 2 1/2 week te vroeg. Ik beviel op knieën en handen, liggen was heel typisch op dat moment geen optie voor me, voelde niet goed. Ik heb veel gouden draad gedaan, al was is hem soms kwijt omdat het heftig was, dan kwamen er meer scheldwoord achtige kreten uit. Veel gelopen tijdens ontsluiting, Charlie chaplin maar ook Mona Lisa. Ik heb echt wat aan yoga van jou gehad! Ook nu na de bevalling weet ik mezelf te rekken en strekken door wat ik geleerd heb. S ochtend probeer ik telkens even een moment ervoor te nemen, heerlijk.”

MARLOU VOORBEREIDING OP DE BEVALLING & ZWANGERSCHAPSYOGA

Marlou van Iersel: “Vorige week zondag is onze zoon Matthijs geboren. Het is echt een heerlijk ventje en we zijn onwijs aan het genieten.
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling. Het was pittig, ik had nauwelijks pauzes tussen de weeën door en de persfase duurde lang. Om het laatste zetje te geven heb ik wee-opwekkers gekregen, maar verder geen medische ingreep gehad. Ik heb zoveel gouden draden uitgeademd! 😉 De tips en trics van de zwangerschapsyoga hebben me er echt doorheen geholpen. Vooral het onder controle hebben van mn ademhaling maakte dat pijnstilling niet nodig was. Super bedankt voor de lessen, voor mij heeft het echt het verschil gemaakt!”

MANDY ZWANGERSCHAPSRETRAITE RUST & HEEL FIJNE YOGASESSIES

Mandy: “Ik heb meegedaan aan de zwangerschapsretraite van Hanneke. Ik ben 38 weken zwanger van de eerste en heb thuis mijn eigen bedrijf en ben hartstikke druk. Ik had echt behoefte aan rust om alles af te sluiten en achter me te laten. Dat is gelukt, de yogasessies zijn heel fijn, het eten is heerlijk alles biologisch en glutenvrij.  Hanneke is een fijne yogalerares en zorgde ervoor dat we van alle gemakken waren voorzien. Ik raad het zeker aan als je met verlof bent of zwanger bent.” Mandy is inmiddels bevallen van haar dochter Beertje.

KAAT ZWANGERSCHAPSRETRAITE SAMEN MET ANDERE MAMA’S

Kaat: “Het was een super fijn weekend heel leuk om met andere vrouwen die ook een baby’tje in de buik hebben samen te komen. Heel mooie omgeving, prachtige leuke yogalessen en het eten was ook echt super.”

HANNA ZWANGERSCHAPSRETRAITE BEWUSTE AANDACHT DEZE ZWANGERSCHAP EN DIT KINDJE

Hanna: “Mijn naam is Hanna ik ben 33 jaar en momenteel 32 weken zwanger van de derde, derde jongetje. Mijn doel van dit yogaweekend was om even los te komen van de alledaagse hectiek van een druk gezin en bewuste aandacht te kunnen geven aan deze zwangerschap en dit kindje. Dat is heel goed geluk. Ik heb me lekker laten onderdompelen in de luxe van de fijne yogalessen zodat ik meer in verbinding ben gekomen met mijn lijf, de zwangerschap, alle emoties die daarbij horen en het kindje natuurlijk. De positieve energie van alle andere zwangeren en het lekkere eten. Ik ben heel blij dat ik mezelf dit gegund heb.”
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.