Prive yogales, zwangerschapsyoga, massage & doula | zwangerschapsyoga doorn, zwangerschapsmassage, zwangerschapscoaching, doula utrechtse heuvelrug.
Zwangerschapsyoga, postnatale yoga, zwangerschapsbegeleiding, doula in Doorn. Omgeving Driebergen, Wijk bij Duurstede, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Maarn.
zwangerschapsyoga driebergen, zwangerschapsyoga doorn, zwangerschapsyoga leersum, zwangerschapsyoga wijk bij duurstede, zwangerschapsyoga maarn, zwangerschapscursus, doula, zwangerschapscoaching
16532
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16532,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Recensies

ROSA VOORBEREIDING OP DE BEVALLING & ZWANGERSCHAPSYOGA

Rosa Joosten: “Je hebt me niet meer bij yoga gezien, ik lag vorige week dinsdag te bevallen namelijk! Was net voor de yogales wel weer thuis met Sef, onze zoon, maar yoga ging uiteraard niet!
Bevalling ging snel, binnen 6 uur was Sef geboren, 2870 gram en 2 1/2 week te vroeg. Ik beviel op knieën en handen, liggen was heel typisch op dat moment geen optie voor me, voelde niet goed. Ik heb veel gouden draad gedaan, al was is hem soms kwijt omdat het heftig was, dan kwamen er meer scheldwoord achtige kreten uit. Veel gelopen tijdens ontsluiting, Charlie chaplin maar ook Mona Lisa. Ik heb echt wat aan yoga van jou gehad! Ook nu na de bevalling weet ik mezelf te rekken en strekken door wat ik geleerd heb. S ochtend probeer ik telkens even een moment ervoor te nemen, heerlijk.”

MARLOU VOORBEREIDING OP DE BEVALLING & ZWANGERSCHAPSYOGA

Marlou van Iersel: “Vorige week zondag is onze zoon Matthijs geboren. Het is echt een heerlijk ventje en we zijn onwijs aan het genieten.
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bevalling. Het was pittig, ik had nauwelijks pauzes tussen de weeën door en de persfase duurde lang. Om het laatste zetje te geven heb ik wee-opwekkers gekregen, maar verder geen medische ingreep gehad. Ik heb zoveel gouden draden uitgeademd! 😉 De tips en trics van de zwangerschapsyoga hebben me er echt doorheen geholpen. Vooral het onder controle hebben van mn ademhaling maakte dat pijnstilling niet nodig was. Super bedankt voor de lessen, voor mij heeft het echt het verschil gemaakt!”

BARBARA & LUKASZ

“We are doing very well . Wiktor is is healthy boy and we are enjoying each moment together.
We are happy, that everything went well with our plans. In the hospital all people were really surprised to see placenta. Some were also very positive Interested and curious about that way of delivery.
The umbilical cord felt off in 6th day 🙂 And wiktor has the most beautiful navel, what we ever have seen 🙂
What we observed, that wiktor didn’t have any problems to keep his temperature. From beginning he was warm guy without a hat and less clothes than usual baby’s wear.
We are very thankful for you to support us. I could really enjoyed this birth. I was calm and sure about want I want. Our appointment helped me a lot. Thank you again. “

SOPHIE

Lieve Hanneke, Ik ben erg blij dat ik de zwangerschapsyoga privé lessen bij je heb kunnen volgen. Ik was namelijk specifiek opzoek naar lessen waarin ik yoga als ervaren yogi kon blijven beoefenen, maar ook opzoek naar informatie en oefeningen die me voorbereiden op de bevalling. Gelukkig kon jij mijn wens in vervulling laten gaan door je kennis en ervaring. Ik vond het erg prettig dat je voorafgaand aan de lessen de tijd nam om te vragen of ik specifieke wensen had, hoe ik mij voelde om vervolgens informatie over het lichaam en dus de bevalling uit te leggen. De lessen waren goed op mijn wensen afgestemd, waaronder ook voor mijn partner. De verschillende houdingen die je ons hebt geleerd hebben bijgedragen aan mijn voorbereidingen op de bevalling. Tijdens de bevalling zelf ben ik erg blij met de oefening voor rugweeën. Dit was echt een must have. Kortom, de rust, kennis en ervaring, balans in de lessen en de mogelijkheid tot het thuis volgen waren voor mij perfect. Dankjewel! En Fabian zei: “zonder jou had ik het nooit gekund”. Veel liefs Sophie en Fabian

MANDY ZWANGERSCHAPSRETRAITE RUST & HEEL FIJNE YOGASESSIES

Mandy: “Ik heb meegedaan aan de zwangerschapsretraite van Hanneke. Ik ben 38 weken zwanger van de eerste en heb thuis mijn eigen bedrijf en ben hartstikke druk. Ik had echt behoefte aan rust om alles af te sluiten en achter me te laten. Dat is gelukt, de yogasessies zijn heel fijn, het eten is heerlijk alles biologisch en glutenvrij.  Hanneke is een fijne yogalerares en zorgde ervoor dat we van alle gemakken waren voorzien. Ik raad het zeker aan als je met verlof bent of zwanger bent.” Mandy is inmiddels bevallen van haar dochter Beertje.

KAAT ZWANGERSCHAPSRETRAITE SAMEN MET ANDERE MAMA’S

Kaat: “Het was een super fijn weekend heel leuk om met andere vrouwen die ook een baby’tje in de buik hebben samen te komen. Heel mooie omgeving, prachtige leuke yogalessen en het eten was ook echt super.”

HANNA ZWANGERSCHAPSRETRAITE BEWUSTE AANDACHT DEZE ZWANGERSCHAP EN DIT KINDJE

Hanna: “Mijn naam is Hanna ik ben 33 jaar en momenteel 32 weken zwanger van de derde, derde jongetje. Mijn doel van dit yogaweekend was om even los te komen van de alledaagse hectiek van een druk gezin en bewuste aandacht te kunnen geven aan deze zwangerschap en dit kindje. Dat is heel goed geluk. Ik heb me lekker laten onderdompelen in de luxe van de fijne yogalessen zodat ik meer in verbinding ben gekomen met mijn lijf, de zwangerschap, alle emoties die daarbij horen en het kindje natuurlijk. De positieve energie van alle andere zwangeren en het lekkere eten. Ik ben heel blij dat ik mezelf dit gegund heb.”
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.