ZWANGERSCHAP

Doula

Gehoord en gezien worden tijdens je bevalling

Jij bent uniek. Je baby is uniek. Je bevalling is uniek. In vrijheid en authenticiteit bevallen, daar wil ik je alle ruimte toe bieden. Of dat nu in bad, op een baarkruk, op bed, thuis of in het ziekenhuis is. Elke vrouw, elke bevalling is anders. Ik vind niets raar en bied je graag de ruimte die nodig is om je bevalling voor te bereiden zoals jij dat wenst. Zodat je je tijdens het bevallen kan concentreren op je weeën, jezelf en je kindje. Zodat je (en je partner) vol vertrouwen bent als het moment daar is. Ik werk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en gebruik mijn intuïtie. Gratis kennismaken? Ik kom graag bij je/jullie thuis! info @ hannekemegens . nl

Online zwangerschapsyoga

Online zwangerschapscursus

Een complete zwangerschapscursus met meer dan 120 video’s, downloads, zwangerschapsyoga en informatie. Een bevalling is life changing. Als je weet wat je kan verwachten en wat voor keuzes er zijn tijdens je bevalling kan je er een prachtige onvergetelijke ervaring van maken. Zwangerschapsyoga, meditaties en informatie over je zwangerschap en de bevalling. 100 mama’s gingen je, met plezier, voor.

150,-

avontuurvanveertigweken.nl 

Zwangerschapsyoga Doorn

Wekelijks op vrijdag om 9.15u bij Sansoma zwangerschapsyoga in Doorn. Je betaald 1 bedrag voor je hele zwangerschap én krijgt daarbij ook toegang tot de zwangerschapscursus Avontuur van veertig weken zodat je ook thuis online zwangerschapsyoga kan doen. Voor de zwangerschapsyoga ben je welkom om te kiezen of je live of live vanuit huis meedoet. Inloop vanaf 9u, start les 9.15u.

In een keer 150,-
In 3 termijnen 3x 65,-
Losse live les 17,50

Gezien worden in wie je bent en volledig vertrouwen op het natuurlijke proces van je eigen liefde en wijsheid.

Zwangerschapsmassage

Doorn/Leersum

Zwangerschapsmassage, ook fijn aan huis. Om te ontspannen, ruimte te ervaren in je lichaam en lekker tot rust te komen. Ik geef Thaise yoga massage, je houdt hierbij je kleding aan en je ligt op een dikke mat op de grond. Doe een legging/soepel vallende het liefst aansluitende kleding aan. Een olie massage kan ook, dan lig je op je zij.

Partner workshop

Met partner voorbereiden op de bevalling

Als partner ben je heel belangrijk tijdens de bevalling en is het fijn als je weet hoe je jouw vrouw/vriendin het beste bij kan staan. Een goede voorbereiding geeft je vertrouwen en meer rust tijdens de bevalling wat het bevallingsproces weer bevordert.

We bespreken jullie wensen en starten met praktische uitleg over de fases van de bevalling en de bijbehorende hormonen. De belangrijke rol van de partner komt aan bod, waarbij je onder andere massagetechnieken en ademhalingsoefeningen leert om support te geven en weet hoe je een veilige omgeving creëert voor moeder en baby om te bevallen. Je leert diverse houdingen om te bevallen, hoe te dealen met pijn/angst en weeën en je weet echt hoe je er kan zijn voor de moeder als jullie baby geboren wordt.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.